VIDEO Leonid Agutin a înşelat-o pe Angelica Varum în timp ce aceasta dormea în camera de hotel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta de la Moscova nu s-a sfiit să sărute o necunoscută chiar sub obiectivul camerei de luat vederi. Jurnaliștii de la Life News au surprins momentul în care interpretul cucerea o brunetă, asta în timp ce soţia şi colega sa de scenă dormea în camera de hotel.

Potrivit portalului rus, cunoscutul duet, dar şi unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Moscova a participat la festivalul „Novaia Volna" („Noul Val") din oraşul Iurmala. Ultima zi a evenimentului ar putea să-i joace festa lui Agutin, scrie Life News. După 14 ani în care cele două vedete sunt soţ şi soţie, ediţia din acest an a festivalului ar putea fi şi ultima pentru ei.

În ultima lor noapte la Iurmala, Leonid Agutin (43 de ani) a rămas la barul unui restaurant. Imediat ce şi-a comandat un pahar cu whisky, acestuia i s-a alăturat o brunetă care părea de două ori mai tânără decât celebrul cântăreț. În scurt timp, au urmat îmbrăţişări fierbinți şi sărutări pasionale.

„Incredibil", a reacţionat Angelica Varum, solicitată de Life News. „Sunteţi a doua persoană care mi-a spus că soţul meu a fost văzut cu o tânără la Iurmala. Nu știu nimic despre asta și nici nu am de gând să divorțez", a mai spus ea.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite