VIDEO Un pieton a fost ucis de mașina primarului de Chișinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Chirtoacă în mașina sa
Dorin Chirtoacă în mașina sa

Un bărbat, în vârstă de 61 de ani, a fost lovit mortal ieri, de mașina personală a primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă. La volan se afla șeful garajului Primăriei, Sergiu Goțonoga, de 24 de ani.

Accidentul a avut loc în jurul orei 17.10, pe str. Albişoara Chișinău. Tânărul la volanul automobilului de model Opel Astra, cu numerele de înmatriculare C JC 442, a lovit un bărbat originar din satul Drăsliceni, raionul Criuleni, care traversa neregulamentar strada, la aproximativ 50 de metri de trecerea de pietoni. Acesta a decedat pe loc în urma leziunilor primite.

Purtătorul de cuvânt al edilului, Vadim Brânzaniuc, a declarat pentru Adevărul Moldova că Goțonoga luase mașina cu permisiunea primarului. Potrivit lui, tânărul, cercetat penal acum, nu era beat.

Accidentul este cercetat de Serviciul urmărire penală al Comisariatului General de Poliţie a mun. Chişinău.

Vezi aici imagini VIDEO de la accident, filmate de agenții rutieri:

Dorin Chirtoacă nu este la primul accident. Anterior, el a tamponat ușor un automobil, a rămas fără plăcuțele de înmatriculare când a parcat neregulamentar și a fost amendat pentru că a condus o autospecială de deszăpezire și un troleibuz.

Dorin Chirtoacă despre accident: „Pentru mine e un caz tragic, o pată pentru tot restul vieții"

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite