Un copil de 14 ani a fost lovit de o mașină, în timp ce traversa strada

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PERICOL. Condițiile de drum îi pun la grea încercare pe participanții la trafic din Chișinău și împrejurimi. Un băiat a fost accidentat în timp ce traversa strada și alți doi oameni au suferit diverse leziuni în urma tamponărilor rutiere.

Zăpada care s-a așternut în acest weekend pe străzile din Chișinău creează deja probleme participanților la trafic. Sâmbătă, un băiat de 14 ani a fost accidentat de o mașină pe strada Pelivan din Capitală, în timp ce traversa strada. Potrivit medicilor de la Spitalul de Urgențe, copilul a supraviețuit accidentului, suferind doar o fractură la brațul drept.

Tot sâmbătă, pe drumul dintre Cricova și Mogdăcești, șoferul unui automobil a încercat să evite accidentul cu o mașină care venea din sens opus, intrând în parapeții de pe marginea șoselei. Singura victimă a fost pasagerul din dreapta lui, o femeie de 34 de ani, care s-a ales cu o fractură închisă la gamba dreaptă. Un alt accident rutier cauzat de condițiile de drum nefavorabile s-a petrecut în comuna Grătiești din periferia Capitalei. În urma tamponului dintre cele două mașini implicate, un bărbat de 42 de ani a suferit un traumatism toracic acut închis. Acum, victima este în afara oricărui pericol.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite