Un bărbat din Strășeni i-a rupt soţiei mandibula, acuzând-o că i-a gătit friptură din câine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Condamnatul are 43 de ani și a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni privaţiune de libertate pentru violenţă în familie. Potrivit unui comunicat de presă al Procuraturii Generale, în noiembrie 2011, fiind beat, bărbatul şi-a lovit soţia cu pumnul, fracturându-i mandibula.

Inculpatul a declarat că s-a enervat crezând că soţia i-a gătit friptură din carne de câine. Acesta nu este la prima abatere. Printr-o ordonanţă din aprilie 2011, emisă de Judecătoria raionului Străşeni, bărbatul a fost obligat să nu-și contacteze soţia şi cu cei cinci copii ai săi. Mai mult, anterior acesta a fost sancţionat contravenţional de 11 ori pentru aplicarea violenţei fizice şi psihice asupra soţiei, iar în 2007 a fost condamnat la 3 ani închisoare pentru că i-a rupt piciorul.

Potrivit statisticii, în 10 luni ale anului 2011, au fost pornite peste 300 de cauze penale pentru violenţă în familie. Victime au fost 251 de femei şi 72 de bărbaţi. În aceeaşi perioadă de timp, procurorii au înaintat 175 de cereri de eliberare a ordonanţei de protecţie a victimelor violenţei în familie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite