Un bărbat din Bocşa a ucis o mamă şi pe fiica acesteia, după care s-a spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O crimă deosebit de gravă a avut loc zilele trecute în satul Bocşa, Făleşti, informează PRO TV. Două femei, o mamă şi fiica au fost găsite carbonizate într-o groapă săpată în spatele casei unui bărbat de 62 de ani din localitate. Ultimul a fost găsit la rându-i spânzurat de un copac.

Potrivit Poliţiei, un locuitor din Bocşa a sesizat ieri oamenii legii că nu poate da de urma soţiei sale de 50 de ani şi a fiicei sale de 27 de ani care au ieşit împreună din casă şi nu s-au mai întors. Cercetările forţelor de ordine i-au dus în ograda bărbatului de 62 de ani care s-a spânzurat şi unde, potrivit vecinilor, au fost văzute ultima dată cele două femei, mai informează PRO TV.

Astfel, în acea seară a fost o petrecere, după care s-au auzit strigate. Vecinii însă nu ar fi dat atenţie gălăgiei. Asta pentru că astfel de scene erau destul de frecvente în acea gospodărie.


Poliţia presupune că după ce le-a ucis, bărbatul a încercat să ascundă urmele crimei, iar ulterior, plin de remuşcări, s-a spânzurat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite