Un TIR din Republica Moldova a luat foc la Poiana Largului din judeţul Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autotractor cu semiremorcă ce transporta plăci de lemn a luat foc în timpul deplasării, aseară, la ora 21.30. Pagubele sunt evaluate la 100.000 de lei româneşti.

Pompierii din Târgu Neamţ şi Poiana Teiului au intervenit, aseară, pentru stingerea unui TIR care a luat foc între localităţile Poiana Largului şi Petru Vodă din comuna Poiana Teiului.
„Valentin C. (53 de ani), cetăţean al Republicii Moldova, conducea un ansamblu de vehicule format din autotractor şi semiremorcă, transportând plăci fibro-lemnoase, pe DN 15 B între Poiana Largului şi Târgu Neamţ. În timp ce se deplasa a izbucnit un incendiu la motor", a precizat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Neamţ.

Ansamblul de autivehicule aparţine unei firme din Republica Moldova, iar pagubele sunt estimat le 100.000 de lei româneşti (circa 390.000 de lei moldoveneşti). „Cauza incendiului a fost stabilită ca fiind existenţa unor scurgeri de combustibil la compartimentul motor. Au ars cabina, roţile din faţă, partea din faţă a remorcii şi 30% din încărcătură", a precizat căpitanul Iulian Jugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava" al judeţului Neamţ.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite