Ultimul volum din colecţia „Delicii în bucătărie“ vă dă idei pentru aranjarea mesei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delicii în Bucătărie – Idei pentru aranjarea mesei
Delicii în Bucătărie – Idei pentru aranjarea mesei

Volumul „Idei pentru aranajrea mesei“, poate fi cumpărat pe 25 iulie, împreună cu ziarul „Adevărul Moldova", la prețul special de numai 39 de lei, în toate chioșcurile de presă și oficiile poștale din țară.

Pentru că aranajrea mesei este un aspect important al oricărui eveniment, „Adevărul" vă ajută să vă impresionaţi musafirii prin aspectul mesei de sărbătoare. Ultimul volum din colecţia „Delicii in bucatarie" va fi colacul de salvare atunci când trebuie să fiţi gazda unui moment special din viaţa dumneavoastră.

Cu numai 39 de lei, aflaţi cum trebuie să arate masa de primavară, vară, iarnă şi de toamnă. În acelaşi volum aflaţi cât de deosebite pot fi mesele entice şi cele de sărbătoare, dar şi care sunt bucatele perfecte pentru anumite evenimente. „Masa cu design oriental pune în valoare magia unui dejun cu prietenii. Este o masă perfectă pentru un meniu experimental şi neobiţnuit. O variantă ar fi o jumătate de avocado aşezată pe o farfurie alături de un fir de crin, într-o nuanţă mai intensă decât orhideea".

Cartea conţine fotografii calaitative ce vor ajuta la amenajarea corectă a mesei, acestea sunt realizate pe hârtie lucioasă, în condiţii grafice excelente.

Proiect sustinut de Mezym forte.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe adevarul.md.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite