UPDATE Procurorii: „Luptătorul nu-şi recunoaşte vina“ Poliţiştii: „L-am găsit pe Şoltoianu la 60 de kilometri de Chişinău“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Șoltoianu este concentrat înaintea fiecărei lupte
Ion Șoltoianu este concentrat înaintea fiecărei lupte

Informaţia a fost confirmată de Maria Vieru, şefa serviciului de presă al Procuraturii.

UPDATE ora 17.50 Corneliu Bratunov, procurorul-şef al Secţiei Exercitarea Urmăririi Penale în Cazuri Excepţionale, a declarat că Ion Şoltoianu nu-şi recunoaşte vina. „Audierile continuă“, a mai spus procurorul.  la rândul lor, poliţişti din cadrul Direcţiei Servicii Operative a MAI ne-au informat că luptătorul a fost găsit la 60 de kilometri de Chişinău. „N-a opus rezistenţă“, potrivit lor.

UPDATE  ora 16.29 Adjunctul procurorului general, Andrei Pântea, a declarat pentru „Adevărul“ că principalul suspect în dosarul omorului lui Stratulat a fost adus de poliţişti. „Prezenţa lui Şoltoianu la Procuratură a fost asigurată de poliţişti. Audierea acestuia poate dura până la patru ore, atât permite legislaţia“, a spus Pântea.

Ion Şoltoianu este presupusul asasin al ginerului generalului Nicolae Alexei, Ion Stratulat. Sportivul l-ar fi împuşcat pe Stratulat în plină zi la o terasă din centrul Capitalei.

Vom reveni cu detalii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite