Ucis în bancă, dus cu microbuzul în pădure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul local din Ceadâr-Lunga, Serghei Ganev, găsit fără suflare pe 7 mai într-o pădure, a fost omorât în sediul băncii în care îşi păstra banii. Informaţia a fost făcută publică de Şeful Departamentului Afacerilor Interne, Dmitri Arabadji, la şedinţa Comitetului Executiv al Găgăuziei, potrivit portalului gagauzinfo.md.

Procurorul Ivan Bancov declară că, deocamdată, asta nu este decât una dintre versiuni. Totodată, Dmitri Arabadji a precizat că corpul neînsufleţit al consilierului a fost transportat în pădure cu un microbuz.

Acesta a mai spus că automobilul de serviciu a lui Alexandr Ghenov, de model Dacia Logan, a fost depistat la 11 mai la nişte localnici, doi dintre care au fost reţinuţi fiind suspectaţi că au furat maşina.

Între timp, bancherul a fost anunţat în urmărire internaţională, fiind suspectat de omor intenţionat şi de delapidarea averii străine în proporţii deosebit de mari.

Săptămâna trecută, în absența suspectului, magistraţii au emis pe numele acestuia un mandat de arest pentru 30 de zile.

Pe 1 mai, când a dispărut de acasă, într-o zi de odihnă, consilierul a extras din filiala Unibank de la Ceadâr-Lunga 200.000 de dolari. Oamenii legii bănuiesc că banii și sunt motivul pentru care acesta a fost ucis. Potrivit procurorului Bancov, la scurt timp, şeful filialei a sustras din banca la care lucra 3,8 milioane de lei, după care a părăsit ţara împreună cu soţia şi cei doi copii ai săi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite