Trenul modernizat în România s-a defectat din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trenul a fost tractat cu o altă locomotivă, la Chișinău. Sursa: Publika.md
Trenul a fost tractat cu o altă locomotivă, la Chișinău. Sursa: Publika.md

Călătorii spun că defecțiunea a survenit în dreptul orașului Bălți și că au ajuns la Ocnița cu o întârziere de 40 de minute. Aceasta este a doua oară când trenul are probleme tehnice, după ce locomotiva s-a mai defectat o dată, la mijlocul lunii august.

Trenul modernizată în România care circulă pe ruta Chișinău Ocnița s-a defectat pentru a doua oară, aseară, când a fost adus în gara feroviară din Capitală, tractat de o altă locomotivă, relevă Publika.md.

Potrivit pasagerilor, trenul s-a defectat în zona orașului Bălți, ajungând în gara din Ocnița cu o întârziere de 40 de minute.

Primul tren modernizat s-a defectat după o lună

Amintim faptul că pe data de 17 august același tren a mai avut probleme tehnice. În acel caz a fost vorba despre o defecțiune la locomotivă. Întruncât garnitura este în perioada de garanție, specialiștii de la Calea Ferată a Moldovei au fost nevoiți să solicite intervenția experților de la Volvo pentru reparații.

Trenul circulă pe această rută din data de 27 iulie. Pentru modernizarea lui Ministerul Transporturilor a plătit 2,2 milioane de euro.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite