Trei morți în șapte incendii petrecute, peste weekend, în Republica Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bătrâni au murit intoxicați în cele șapte incendii petrecute în ultimul weekend, în Republica Moldova. Acestea au izbucnit din cauza folosirii defectuoase a sobelor din casă.

Weekendul de foc în țară! Pe teritoriul republicii au avut loc șapte incendii, iar trei oameni și-au pierdut viața.

Prima deflagrație s-a produs ieri, la ora 3 dimineața, într-o magazie locuită din satul Pârjoleni, raionul Călărași. Deși au intervenit rapid, salvatorii de la Situații Excepționale n-au mai putut salva viața unei femei de 70 de ani care a murit intoxicată din cauza emanațiilor de monoxid de carbon cauzate de soba defectă la care se încălzea.

Un alt caz s-a petrecut ieri la ora 16.30, în satul Jeloboc din Orhei. În acest incendiu un bărbat în vârstă de 74 de ani și-a pierdut viața, intoxicat. Din constatările salvatorilor reiese că folosirea necorespunzătoare a sobei din casă a dus la declanșarea flăcărilor care au cuprins camera.

Cel mai recent incendiu petrecut tot din cauza exploatării defectuoase a sobei din casă a avut loc aseară, la ora 22.10, într-o casă din satul Baraboi din raionul Glodeni. O femeie în vârstă de 82 de ani și-a pierdut viața în flăcările care i-au mistuit odaia.

De la începutul anului și până astăzi, în Republica Moldova au avut loc nu mai puțin de 279 de incendii soldate cu 32 de pierderi de vieți omenești. Două dintre victime sunt copii.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite