Pericol pe traseul Chişinău-Bălţi. Asfaltul s-a ridicat cu jumătate de metru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pericol sporit de accidente rutiere pe traseul Chişinău-Bălţi
Pericol sporit de accidente rutiere pe traseul Chişinău-Bălţi

Poliţia rutieră avertizează că temperaturile ridicate din ultima perioadă au un impact negativ asupra anumitor porţiuni de drum. Pe unele trasee, asfaltul cedează formând fisuri şi obstacole.

Unul dintre cele mai afectate este traseul M -14, Chişinău - Bălţi, unde plăcile de beton din cauza temperaturilor ridicate s-au deplasat până la 50 de centimetri. Acest fapt pune în pericol siguranţa şoferilor, se menţionează într-un comunicat al poliţiei rutiere.

„Nu am fost la faţa locului, dar din informaţiile pe care le avem, în unele locuri,  asfaltul s-a ridicat la peste jumătate de metru, în altele cu 20 de centimetri. La faţa locului se află deja o echipă de muncitori care repară drumul“, spune Sergiu Armaşu, şeful Direcţiei Poliţie Rutieră a Ministerului de Interne.

Şoferii sunt atenţionaţi să manifeste maximă atenţie atunci când se deplasează pe acest traseu, îndeosebi pe timp de noapte, când câmpul vizual scade semnificativ. De asemenea, poliţia rutieră recomandă evitarea călătoriilor pe traseul M -14, Chişinău - Bălţi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite