Trafic rutier restricționat în centrul Chișinăului timp de două zile, cu ocazia vizitei Angelei Merkel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angela Merkel
Angela Merkel

În ziua de 21 august, premergătoare vizitei înaltului oficial european, oamenii legii vor desfășura inspecții amănunțite în toate obiectivele de pe străzile pe care va trece coloana oficială.

Pe durata vizitei cancelarului german Angela Merkel la Chișinău, dar și în ziua precedentă, circulația rutieră în Chișinău va fi restricționată, relevă Info-Prim Neo.

Angela Merkel vine la Chişinău cu o delegaţie de 50 de persoane

Beciurile de la Cricova, gata s-o primească pe Angela Merkel

Potrivit ministrului de Interne Dorin Recean, în ziua de 21 august, premergătoare vizitei înaltului oficial european, oamenii legii vor desfășura inspecții amănunțite în toate obiectivele de pe străzile pe care va trece coloana oficială.

Angela Merkel netezeşte drumul Moldovei spre Europa

În plus, toți posesorii de arme care locuiesc sau lucrează în zonele adiacente acestui traseu vor fi verificați. De asemenea, Recean le recomandă acestora să își depoziteze armele de foc în seifuri sigilate sau să le depoziteze temporar la comisariatele de poliție.

10 lucruri pe care nu le știai despre Angela Merkel

În cadrul vizitei la Chișinău din 22 august, Angela Merkel se va întâlni cu premierul Vlad Filat, cu președintele Nicolae Timofti, precum și liderii tuturor partidelor din Parlament. La ora 18.00, Angela Merkel va susține un discurs în fața parlamentarilor și invitaților de la Palatul Republicii.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite