The Telegraph: „Bancherul rus Gherman Gorbunțov le-a spus prietenilor că a fost urmărit de o maşină“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gherman Gorbunțov era numit de presa rusă „bancherul negru“
Gherman Gorbunțov era numit de presa rusă „bancherul negru“

Fostul șef al băncii comerciale Universalbank, Gherman Gorbunțov, care a fost împușcat în capitala Marii Britanii, Londra a presimțit că viața lui este în pericol, anunță The Telegraph.

Vladimir Antonov, prietenul și partenerul de afaceri al bancherului rus, care au supravieţuit după ce a primit şase gloanţe - a spus că înainte de atentatul din Londra, Gherman Gorbunțov s-a plans că este urmărit de o mașină misterioasă. „Când m-am întâlnit cu Gherman mi-a spus că sâmbătă, un Audi suspect de culoare închisă l-a urmări pe strada Byng în timp ce mergea acasă după o întâlnire de afaceri", a spus Antonov pentru The Telegraph.

„Mi-a spus că ar putea fi atacat în Londra, şi m-a întrebat ce cred. I-am spus că este imposibil. Acest oraș este cel mai sigur din lume. Evident, am greșit, a fost împușcat", a declarat Antonov într-un interviu telefonic. Reamintim că bancherul rus Gherman Gorbunțov, împușcat în urmă cu câteva zile la Londra se află acum sub pază armată într-un spital din Londra. Medicii britanici spun că starea lui este critică, dar stabilă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite