Te provocăm la bătălia bucătarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei mai buni bucătari vor fi premiaţi de Adevărul şi Celentano
Cei mai buni bucătari vor fi premiaţi de Adevărul şi Celentano

Cotidianul „Adevarul", în colaborare cu rețeaua de restaurante Celentano, te provoacă la un campionat culinar. Te așteptăm vineri, 2 martie la ora 18.00, în pizzeria Celentano din sectorul Ciocana al Capitalei, unde veți avea posibilitatea să gătiți, să vă distrați și să câștigați premii în același timp.

În plus, veți putea răsfoi noua colecție inedită de cărți marca „Adevărul" - „Delicii în bucătărie", care va fi lansată în cadrul aceluiași eveniment.

Rețeta câștigului este simplă: se iau trei concurenți dornici să gătească ceva delicios, rapid și sănătos. Se adaugă trei rețete spicuite din volumul șase al colecției noastre, numit „Pizza și foccacia" și se amestecă toate ingredientele necesare pentru prepararea bucatelor. Creațiile participanților vor fi apreciate de către Dumitru Mititelu, bucătarul-șef al rețelei Celentano, care va fi și arbitrul campionatului. Autorii celor mai gustoase feluri vor fi răsplătiți din plin. De asemenea, va conta iscusința, rapiditatea bucătarilor, dar și aspectul estetic al mâncării.

Câștigătorul premiului mare va lua un televizor color oferit de „Adevărul" și un certificat în valoare de 400 de lei de la Pizza Celentano. Gospodinele care se vor clasa pe locurile doi și trei se vor alege cu un set de cosmetice de la ziarul nostru și cu o umbrelă, o cană și un maiou de la restaurantul cu specific italian.

Nu uitați să luați de acasă buna dispoziție și pofta de mâncare, iar „Adevărul" vă asigură o distracție pe cinste.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite