Stop înscrieri! Vezi cine vrea să devină judecătorul Moldovei la CEDO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până astăzi la ora 17.00, când expiră termenul-limită, opt persoane şi-au depus dosarele de participare la concursul pentru selectarea candidaților la postul de judecător din partea Republicii Moldova la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Este vorba de: Valeriu Grițco - avocat, Vladislav Gribincea - director al Centrului de Resurse Juridice, Vitalie Nagacevschi - avocat, Ilie Rotaru - avocat, conferențiar universitar, Vladimir Grosu - viceministru al Justiției, Eduard Serbenco - avocat, Galina Bostan - avocat, director al Centrului de Analiză și Prevenire a Corupției, Veaceslav Zaporojan - judecător asistent la Curtea Constituțională.

În cel mult zece zile, după examinarea și evaluarea dosarelor depuse, Comisia pentru selectarea candidaților va întocmi și publica pe site-ul Ministerului Justiţiei lista finală a candidaților preselectați pentru a participa la etapa următoare (proba scrisă şi interviu).

Postul de judecător din partea Moldovei la CEDO a rămas vacant după ce Mihai Poalelungi a fost ales preşedinte al Curţii Supreme de Justiţie.

Cine-l va înlocui pe Mihai Poalelungi la CEDO

Mihai Poalelungi vine în fruntea Curţii de acasă, cu o leafă de 34 de ori mai mică

Mihai Poalelungi: „Justiţia de la noi, un costum Pierre Cardin din stofă autohtonă"

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite