Start la sezonul estival în taberele din Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În vacanţă, copiii vor învăţa să înoate
În vacanţă, copiii vor învăţa să înoate

Administratorii taberelor din republică se întrec la oferte pentru copiii care îşi vor petrece vacanţa de vară în Moldova.

Pentru o sumă de peste 1.000 de lei, părinţii le vor putea oferi micuţilor o vacanţă pe cinste cu distracţie, activităţi sportive, concursuri şi excursii pe râul Nistru. Deoarece vacanţa de vară a început deja, majoritatea taberelor au fost luate cu asalt de copii dornici de distracţii.

Tabăra „Prietenie" din Coşniţa, Dubăsari, îşi va deschide porţile începând cu 12 iunie. Aici pentru 1.500-1.600 de lei, copiii vor sta câte opt, respectiv, trei în cameră, vor merge în excursie cu vaporul, vor vizita Fabrica de conserve şi vor ajunge şi la picnic. „Micuţii vor putea înota şi participa la diferite competiţii organizate pe parcursul zilei", a declarat Tatiana Torpan, una dintre administratorii taberei.

Tabăra „Ghiocel" din Căuşeni vrea să atragă micuţii cu o ofertă culinară deosebită. La un preţ ce nu depăşeşte 1.200 de lei, copiii vor avea parte de un meniu special. Potrivit Ministerului Educaţiei, anul acesta în Republica Moldova vor activa 79 de tabere staţionare şi 458 cu sejur zilnic.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite