Șoferul microbuzului accidentat nu avea controlul narcologic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul microbuzului de pe ruta nr. 110, care s-a răsturnat în această dimineaţă în Capitală, s-a eschivat de la controlul tehnic şi narcologic înainte să urce la volan. Informaţia a fost comunicată în cadrul unei şedinţe la care au fost convocaţi administratorii rutelor de microbuz, transmite Info-Prim Neo.

Responsabilii de la Direcţia transport au depistat că pe 22 de microbuze din 45 care există pe această rută şoferii nu aveau trecut controlul obligatoriu până să urce la volan.

Administratorul rutei 110, Mihai Reus, a explicat că aceste microbuze şi şoferii nu au fost verificaţi deoarece, imediat după producerea accidentului, el a solicitat tehnicianului, medicului şi juristului firmei să se deplaseze la faţa locului.

Mihai Reus îl caracterizează pe şoferul implicat în accident ca fiind disciplinat. Acesta are 29 de ani, este căsătorit şi are un copil de 4 luni.

16 oameni, inclusiv şoferul, au fost transportaţi la spital după accidentul de dimineaţă. La ora şedinţei administratorilor de rute, şoferul se afla în stare extrem de gravă, fiind supus unei intervenţii chirurgicale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite