Șoferul autobuzului răsturnat ieri lângă cimitirul Sfântul Lazăr este cercetat penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autobuzul răsturnat
Autobuzul răsturnat

Bărbatul le-a spus ieri polițiștilor că un alt șofer i-a tăiat calea și că singura manevră pe care a putut s-o facă a fost să intre pe acostament. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă între 3 și 7 ani de pușcărie.

Șoferul autobuzului răsturnat ieri lângă cimitirul Sfântul Lazăr, de la ieșirea din Chișinău, este acum cercetat penal, în stare de libertate, pentru încălcarea regulilor de securitate a circulației sau de exploatare a mijloacelor de transport, cu vătămarea gravă a pasagerilor.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani, din Capitală, le-a spus polițiștilor că în timp ce se deplasa pe rută, un alt șofer i-ar fi tăiat fața și că, din acest motiv, a pierdut controlul volanului.

Dacă va fi găsit vinovat, el ar putea primi între 3 și 7 ani de închisoare, cu privarea dreptului de a conduce mijloace de transport pe o perioadă de până la 4 ani.

În accidentul de ieri, 26 dintre cei 40 de pasageri au fost internați la Urgență cu leziuni multiple. Patru dintre călători se află în stare gravă. Printre victime se numără și o femeie însărcinată în 20 de săptămâni. Majoritatea oamenilor care s-au urcat în autobuzul groazei sunt din Grătiești și Hulboaca.

AUTOBUZUL GROAZEI O cursă Chișinău - Grătiești s-a răsturnat lângă cimitirul Sfântul Lazăr. Vezi UPDATES!

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite