AVENTURĂ FATALĂ Și-a pierdut viața, după ce a încercat să treacă Nistrul înot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Martorii oculari susțin că bărbatul în vârstă de 49 de ani se afla în stare de ebrietate și n-a mai avut răbdare să aștepte bac-ul care trebuia să-l transporte de pe un mal pe celălalt al râului. Trupul lui nu a fost găsit nici până acum.

UPDATE, ora 15.52: Corpul neînsuflețit al tânărului de 16 ani înecat ieri în apele Nistrului a fost găsit de scafandri astăzi, în jurul prânzului, la circa 30 de metri de mal și o adâncime de opt metri.

Doi bărbați și-au pierdut viața în apele Nistrului, în acest weekend. Este vorba despre un locuitor din satul Vadul lui Rașcov, Șoldănești, în vârstă de 49 de ani, care a fost dat dispărut sâmbătă după ce s-a aruncat în apele râului.

Bărbatul, care lucra în satul Rașcov, aștepta o ambarcațiune care să-l ducă pe celălalt mal al Nistrului, împreună cu colegii săi. Martorii oculari susțin că victima era în stare de ebrietate și că, nemaiavând răbdare, a încercat să traverseze râul înot. El a fost tras la fund de vârtejuri.

Cel de-al doilea caz s-a petrecut ieri după-amiaza, când un băiat de 16 ani din Satul Speia, Anenii Noi, s-a aruncat în valurile Nistrului și n-a mai ieșit la suprafață. Băiatul plecase la scăldat împreună cu părinții lui. Când a văzut că e luat de curenți, adolescentul a strigat după ajutor.

Tatăl lui a sărit în valuri după băiat, dar fără succes. Alți doi oameni de pe mal au sărit în ajutorul lui, pentru că și el risca să se înece.

Scafandrii au intervenit în ambele cazuri, însă fără să reușească recuperarea trupurilor neînsuflețite. Căutările continuă.

De la începutul anului și până în prezent 91 de oameni au murit înecați în apele Republicii Moldova, dintre care 20 sunt minori.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite