Sergiu Mocanu îi datorează lui Vlad Plahotniuc 120.000 de dolari. Mocanu: „Nu am acești bani“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instanța a dispus că fostul consilier prezidențial și liderul Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu, l-a prejudiciat material pe milionarul Vlad Plahotniuc cu 120 de mii de dolari. Suplimentar, Mocanu mai trebuie să scoată din buzunar 50.000 de lei prejudiciu moral și 70.000 de lei cheltuieli de judecată pentru serviciile avocatului lui Plahotniuc, Vitalie Nagacevschi.

De asemenea, Sergiu Mocanu va avea de plătit câte 100.000 de lei pentru fiecare afirmaţie nedezminţită public, în total circa 400 de afirmații de acest gen.

„Nu am acești bani. Bunurile mele nu se ridică la această valoare", a declarat Mocanu pentru „Adevărul". El a precizat că urmează să ajungă la Curtea de Apel.

La rândul său, Vitalie Nagacevschi spune că așteaptă o hotărâre definitivă, iar ulterior se va gândi la posibilitatea executării acesteia. Avocatul a precizat că este vorba despre un câștig parțial.

Sergiu Mocanu a apărut cu acuzații la adresa lui Vlad Plahotniuc de nenumărate ori, lansând chiar o mișcare Antimafie. Mocanu a declarat de mai multe ori că milionarul ar fi stat în spatele mai multor atacuri de tip raider.

Ulterior, Plahotniuc l-a atacat pe liderul fostul consilier prezidențial al ex-președintelui Vladimir Voronin, în instanță, cerându-I despăgubiri de 2 milioane de lei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite