Şeful Inspectoratului Fiscal din Rezina, omorât în faţa casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ceban a fost atacat în timp ce se întorcea acasă de la restaurant
Ion Ceban a fost atacat în timp ce se întorcea acasă de la restaurant

S-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orelor 12. Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit de o patrulă în faţa casei în care locuia.

UPDATE 15.51 „E prematur să spunem ceva. Era un om care îşi făcea meseria bine. Deocamdată nu avem suspecţi. Să dea Dumnezeu să găsim cine a făcut asta“, a declarat Valeriu Prodan, comisarul raionului Rezina.

UPDATE 15.00 „Probabil are legătură cu activitatea profesională. Era o persoană care respecta legea şi unora nu le prea convenea faptul că era exigent. Deocamdată investigăm cazul, trebuie să verificăm anumite persoane. Practic sunt implicate toate serviciile ordinii publice, poliţia criminală şi colaboratorii ministerului de interne", susţine Veaceslav Dască, vicecomisarul responsabil de lucrul operativ al Comisariatul Raional Rezina.

Potrivit poliţiei, Ion Ceban, şeful inspectoratului Fiscal de Stat pe raionul Rezina avea două lovituri de cuţit, în inimă şi în burtă. Lângă el, poliţia a găsit un telefon mobil, iar în buzunar erau documentele şi banii.

Ion Ceban a fost atacat în timp ce se întorcea acasă de la restaurant, unde împreună cu colectivul inspectoratului au sărbătorit Ziua Femeii, scriu jurnaliştii de la „Cuvântul". Aceeaşi sursă menţionează că în anchetarea cazului s-au implicat şi specialişti din Chişinău.

Pe pagina web a fiscului, colegii au postat un mesaj susţinând că sunt marcaţi de incidentul din Rezina. „Suntem profund indureraţi în legatură cu trecerea prematură în nefiinţă a colegului nostru - Ion Ceban, şeful Inspectoratului Fiscal de Stat pe raionul Rezina, om de înaltă ţinută morală şi profesională. Toată compasiunea şi sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace", semnează colectivul Inspectoratului Fiscal Principal de Stat .

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite