Scandal în casa Domnului! Echipă de filmare, agresată de reprezentantul Mitropoliei Moldovei cu numere KGB la mașină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa Publika TV, agresată în curtea bisericii
Echipa Publika TV, agresată în curtea bisericii

Un bărbat care s-a prezentat drept avocatul Mitropoliei Moldovei a agresat echipa postului Publika TV în timp ce realiza un reportaj la o biserică din Călărași. Din imagini se vede cum el îmbrâncește reporterul și cameramanul și încearca să distrugă echipamentul video.

Ministerul de Interne a anunțat că pe acest caz va fi iniţiată o anchetă de serviciu, care va fi monitorizată şi de Poliție. De asemenea, poliţistul care nu a asigurat ordinea publică va fi sancţionat.

Scandalul a avut loc astăzi la biserica „Sfânta Treime" din oraşul Călăraşi, unde câteva sute de enoriaşi s-au luat la ceartă cu reprezentanţii Mitropoliei Moldovei, care cer ca locașul să treacă sub jurisdicţia canonică a Mitropoliei Basarabiei.

Vezi aici VIDEO

„Reprezentanţii Mitropoliei Moldovei insistă că terenul le aparţine, că e bunul lor. Din 2006, noi am trecut sub jurisdicţia Mitropoliei Basarabiei. De atunci a început scandalul, iar creştinii nu pot veni să se roage în linişte. Au venit jurişti să ne execute biserica. Au venit cu ciocane ca să rupă lacătele şi să pătrundă în locaşul sfânt", a menţionat parohul bisericii, Ion Mutu, citat de Publika TV.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite