Sărbătorim un an alături de cititori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adevărul, citit de fiecare
Adevărul, citit de fiecare

Vă invităm să marcăm mâine împreună prima aniversare a ziarului nostru, în aer liber, în centrul Chişinăului. Te aşteptăm de dimineaţă la cortul „Adevărul", unde vei găsi ziare gratis şi cărţi cu reducere. Nu rata, de asemenea, flashmobul inedit de la ora 13.00.

Mâine, „Adevărul" îţi aduce în dar o zi plină de surprize. Vom sărbători în stradă, alături de cititorii noştri. Te aşteptăm de dimineaţă la cortul redacţiei, care va fi instalat în faţa Oficiului Poştal Central, să-i cunoaşteţi pe cei care fac parte din familia „Adevărul" şi vă aduc de luni până vineri ziarul preferat şi cărţile îndrăgite. De asemenea, veţi avea ocazia să achiziţionaţi volumele voastre preferate cu reducere de până la 20%.

Aceeaşi ofertă va fi disponibilă pe parcursul lunii întregi, atât pentru cărţile procurate la standul instalat la parterul centrului comercial Shopping MallDova, cât şi pentru cele achiziţionate de la sediul redacţiei, deschis zilnic pentru cititori.
Îţi oferim un discount de 20% pentru fiecare colecţie întreagă pe care o achiziţionezi şi 15% din preţul total dacă vei cumpăra mai mult de cinci cărţi, din orice serie vrei tu. Găseşti titluri la zi din „Marile legende ale lumii", „Jules Verne", ghidurile „National Geographic", „Pictori de geniu", „Opera", „Marile muzee" şi, bineînţeles, „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă".

FLASHMOB CUM N-AI MAI VĂZUT

Dacă vrei să fii parte la ceva inedit, nu rata mâine, între orele 13.00-13.30, un flashmob extraordinar la care vor participa 60 de tineri. Poţi fi alături de ei la evenimentul care va avea loc pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul străzilor Alexandr Puşkin şi Vlaicu Pârcălab.

Tot mâine, la standul „Adevărul" va avea loc o lansare deosebită de carte. Începând cu ora 12.00, publicistul Grigore Cartianu îşi va prezenta cea mai recentă operă, „Teroriştii printre noi", scrisă în colaborare cu Cristian Delcea, Mihai Voinea şi Andrei Crăciun. Volumul de peste 500 de pagini va fi disponibil la doar 39 de lei. Totodată, veţi avea prilejul să luaţi un autograf din partea autorului, care va fi la dispoziţia publicului până la ora 14.00.

Alături de ziariştii de la „Adevărul" la eveniment vor participa personalităţi importante din Moldova, precum: scriitorul şi publicistul Vitalie Ciobanu, scriitorul Vladimir Beşleagă, istoricii Mihai Taşcă şi Igor Caşu.

PREMII PENTRU ABONAŢI

Nu uitaţi că mai aveţi timp să vă abonaţi la ziarul „Adevărul". Până la sfârșitul lunii, completând bonul de abonare și expediindu-l la adresa redacţiei, poţi câștiga premii de valoare: televizoare, playere, imprimante, telefoane mobile sau un sistem Home Theater.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite