Şapte membri ai unei grupări criminale au fost arestaţi. Tâlharii au comis mai multe jafuri armate în Chişinău şi Ungheni. Vezi GALERIA FOTO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asupra tâlharilor au fost găsite un pistol cu gaze, 11 cartuşe, o armă de vânătoare şi mai multe arme albe. Cei şapte îşi băteau victimele cu cruzime şi apoi le deposedau de bani.

Forţele de ordine din Chişinău au anihilat ieri o grupare criminală deosebit de periculoasă care a comis mai multe jafuri armate pe teritoriul Republicii Moldova. Cei şapte membri ai grupării au vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani. Dintre aceştia, cinci sunt stabiliţi în raionul Hânceşti, iar doi sunt din Dubăsari.

Cei şapte tâlhari au comis cinci jafuri armate în Chişinău şi alte două atacuri în oraşul Ungheni, pe parcursul lunilor aprilie şi mai.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au descoperit un pistol cu gaze, 11 cartuşe, o armă de vânătoare şi arme albe de care membrii grupării criminale se foloseau în săvârşirea tâlhăriilor.

image
image
image

Click aici să vezi GALERIA FOTO!

La domiciliile acestora au mai fost găsite 11 telefoane mobile, bijuterii din aur şi argint, trei laptopuri, un ceas de mână şi alte obiecte de valoare. Prejudiciile cauzate de această bandă de tâlhari a fost estimat la 1.000.000 de lei moldoveneşti.

În timpul spargerilor, cei şapte acţionau deosebit de violent. Victimele erau ameninţate cu o armă şi apoi erau bătute cu cruzime şi deposedate de bani.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei şapte riscă între opt şi 15 ani după gratii.

Citeşte cele mai importante ştiri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite