Săptămâna NATO în Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steagul NATO
Steagul NATO

Începând cu data de 2 aprilie până la data de 9 aprilie, Centrul de Informare şi Documentare va organiza un şir de evenimente cu ocazia săptămânii NATO în Republica Moldova.

Potrivit nato.md, săptămâna va debuta pe 2 aprilie cu inaugurarea expoziţiei de fotografie ,‚Promovarea Libertăţii şi Securităţii în lume“ la Institutul de Relaţii Internaţionale din Moldova. Expoziţia va fi inaugurată de E.S. Bogumil Luft, Ambasadorul Poloniei în Republica Moldova şi a reprezentanţilor Ministerului Afacerilor Externe şi Intergrării Europene. Expoziţia va fi deschisă pentru public de pe 2 pe 5 aprilie.

Pe 3 aprilie, la ora 12.00, va fi inaugurată o altă expoziţie de fotografie despre pericolul pesticidelor inutilizabile din Moldova - „Identificarea și evacuarea pesticidelor în Moldova" Expoziţia va fi deschisă publicului de pe 3 pe 10 aprilie. Pe 4 aprilie va avea loc o expoziţie de fotografie ,,Bulgaria în NATO“ la care va fi prezent și E.S. George Panayotov, Ambasadorul Bulgariei. Săptămâna va fi încheiată cu o lecţie publică pe 6 aprilie dedicată aniversării a 60 de ani de la aderarea Turciei la NATO . Lecţia va fi ţinută la Universitatea Liberă Internaţională din Moldova de către E.S. Mehmet Selim Kartal, Ambasadorul Turciei în Republica Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite