SCANDALUL „KIA“ Trei polițiști de la circulație au fost dați afară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva Adevărul
Arhiva Adevărul

Ordinul de concediere a fost semnat astăzi de către ministrul Alexei Roibu. Este vorba despre doi inspectori de la Poliția Rutieră și un expert superior criminalist de la Serviciul Accidente Rutiere din incinta Comisariatului General de Poliție Chișinău.

Trei angajați de la Poliția Rutieră a Capitalei au fost dați afară din serviciu în urma unei anchete interne a MAI, privind modul cum și-au îndeplinit sarcinile de serviciu, săptămâna trecută, în fața unui showroom KIA.

Poliţistul antisistem: „Nu sunt un erou"

Este vorba de doi inspectori de la Poliția Rutieră și un expert superior criminalist de la Serviciul Accidente Rutiere din incinta Comisariatului General de Poliție Chișinău. Cei trei au fost concediați pentru nedocumentarea contravenției și neacordarea ajutorului solicitat de către ofițerul de sector de la Secția de Poliție nr. 4 din Botanica.

Informația a fost confirmată în urmă cu câteva minute de către Eugeniu Onică, purtătorul de cuvânt al Ministrului de Interne.

Cei trei polițiști au intervenit la solicitarea lui Alexandru Țentiu, sectoristul care încerca să soluționeze un abuz comis de angajații de la showroom-ul KIA din sectorul Botanica al Capitalei.

Deși au ajuns abia după 40 de minute de la primirea solicitării, agenții rutieri și-au luat colegul de breaslă peste picior în loc să rezolve cazul pentru care au fost chemați.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite