Ţi-am adus revistele Adevărul Holding, în Republica Moldova. Abonează-te şi economiseşte-ţi banii inteligent!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fie că vrei să citeşti despre afaceri, politică externă, lifestyle la feminin, sănătate, ponturi de bucătărie sau să te delectezi cu lecturi care îţi pun mintea la încercare, Adevărul îţi aduce în Republica Moldova revistele tale preferate, la cele mai bune preţuri.

Cele mai citite reviste quality din România sunt de-acum disponibile şi sub formă de abonament, în ţara noastră. Fie că vrei să citeşti despre afaceri, politică externă, lifestyle la feminin, sănătate, ponturi de bucătărie sau să te delectezi cu lecturi care îţi pun gândirea la încercare, Adevărul Moldova îţi aduce acasă revistele preferate, la preţuri pentru buzunarul tău.

Abonează-te la revistele tale preferate şi îţi economiseşti banii inteligent. Click aici să vezi oferta de abonamente!

Forbes Romania este ediţia în limba română a celei mai citite reviste de business life din lume. În paginile revistei găseşti informaţii despre bani şi investiţii, antreprenori, companii şi idei, tehnologie şi călătorii. Apare vineri, de două ori pe lună, la preţul de 35 de lei.

Foreign Policy, cea mai citită revistă de politică internaţională de pe glob, apare şi în limba română. Din FP România afli tot ce trebuie să ştii despre politica globală, economie şi idei, în articole scrise de cei mai buni analişti din lume şi jurnalişti români de înalt calibru. Revista apare trimestial. Preţul unui exemplar este de 40 de lei.

Historia este singura revistă din România care tratează diversitatea epocilor, a personajelor şi a evenimentelor istorice. Editată de Adevărul Holding, revista reprezintă în momentul de faţă publicaţia de referinţă a presei istorice din România. Ori de câte ori cauţi o sursă de informaţie din care să afli şi 'altceva' din trecut, 'altceva' decât ceea ce scrie în manualele de istorie, găseşti în paginile Historia. Apare vineri, o dată pe lună, la preţul de 40 de lei.

Lifestyle la feminin? Revista Tango este tot ceea ce ai nevoie pentru ca tu să fii la curent cu cele mai noi tendinţe în materie de stil, lumea mondenă, modă, estetică şi oameni interesanţi. Tango apare vineri, în fiecare lună, la preţul de 35 de lei.

Dilema veche este publicaţia de opinie şi cultură cu cea mai mare vechime pe piaţa românească. După mai bine de 18 ani, Dilema veche împreună cu periodicul Dilematica au devenit un reper pentru oamenii inteligenti, colaboratorii săi de renume fiind cei mai citiţi şi citaţi, în egală măsură, de către cititorii revistei. Apare lunar, în fiecare vineri, la un preţ de 30 de lei.

Cea mai influentă revistă de celebrităţi din lume este acum disponibilă şi în Republica Moldova. În paginile OK! Magazine găseşti exclusivităţi din toată lumea, interviuri cu personalităţi şi vedete, şedinţe foto originale, evenimente şi petreceri din întreaga lume, precum şi ultimele tendinţe de fashion şi beauty. Asta nu e tot! În paginile fiecărui număr ţi-am pregătit şi un supliment OK! USA tradus şi adaptat în limba română. OK! Magazine apare vineri, de două ori pe lună, la preţul de 20 de lei.

Cauţi o revistă la un preţ accesibil, dedicată femeilor? Click pentru Femei este fix publicaţia pe care ţi-o doreşti. În paginile revistei găseşti articole despre frumuseţe, dietă, oameni & destine, cuplu & relaţii, familie & serviciu, spiritualitate, sfaturi şi idei, animale şi plante, plus o mulţime de ponturi pentru călătorii. Revista Click pentru Femei apare în fiecare zi de vineri, la preţul de 8,50 de lei.

Fiindcă ştim cât de tare te preocupă sănătatea ta şi a familiei tale, îţi recomandăm să citeşti Click Sănătate. În paginile revistei găseşti tot ce vrei să ştii despre medicina clasică, remedii naturale, terapii complementare, sarcină, copii, adolescenţi, dragoste şi sex, alimentaţie sănătoasă şi sfaturi pentru cei mai vârstnici dintre noi. Click Sănătate apare vineri, o dată pe lună, la preţul de 13 lei.

Eşti curios să încerci delicii inedite, recomandate de specialişti cu bun gust? Click Poftă Bună este revista pe care o cauţi. În paginile ei găseşti reţete delicioase, diete pregătite de profesionişti şi chiar un gastro horoscop care-ţi pune sare şi piper peste constelaţia ta norocoasă! Click Poftă Bună apare vineri, în fiecare lună şi costă 13 lei.

Citeşte cele mai importante ştiri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite