Revista presei. Descoperă cum s-au pregătit politicienii moldoveni de 8 Martie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, de 8 Martie, sărbătorim Ziua Internațională a Femeii și Ziua Mamei. Aleșii Republicii Moldova au lăsat pentru două zile efervescența dezbaterilor politice, pentru a-și dedica mai mult timp femeilor dragi din viața lor.

Pentru deputatul liberal Mihai Ghimpu, cel mai bun cadou pe care îl poate face femeii iubite este acela de a-i dărui libertatea unei sesiuni de shopping.

Pe de altă parte, deputatul communist Vladimir Voronin a recunoscut pentru Publika.md faptul că pentru cadourile de 8 Martie s-a consultat cu fiul și cu ginerele său, fără a face dezvăluiri cu privire la consistența darurilor pregătite. În schimb, premierul Vlad Filat și Președintele Parlamentului Marian Lupu au fost mai rezervați cu privire la surprizele pregătite.


Colonelul Sergiu Armaș este noul șef al Direcției de Poliție Rutieră

Postul a fost ocupat după ce fostul director de la Poliția Rutieră, Gheorghe Botnariuc, și-a înaintat demisia, din cauza atingerii vârstei de pensionare, mai relevă Unimedia.md. Până la ocuparea actualului fotoliu, Armaș a mai fost adjunct al Poliției Rutiere, lector superior la Academia de Transporturi, Informatică și Comunicații, iar în acest an a obținut licența pentru exercitarea profesiei de avocat.


Premier pe gheață. Hocheiștii moldoveni au fost vizitați de Vlad Filat

Ieri după-amiază, prim-ministrul Vlad Filat i-a întâlnit pe componenții echipei de hochei „Platina" chiar pe patinoarul „Ice Bravo" din Chișinău, unde aceștia își desfășoară antrenamentele, precizează Timpul.md.

În acest context, premierul le-a oferit sportivilor o diplomă și un cadou în valoare de 30.000 de lei, din propriul buzunar. La rândul lor, hocheiștii i-au dăruit lui Vlad Filat o pereche de patine, două crose, precum și un tricou special inscripționat pentru această ocazie.


Mihai Poalelungi și Ion Muruianu se retrag din cursa pentru șefia Consiliului Suprem al Justiției

După lista judecătorilor moldoveni compromiși la CEDO publicată luna trecută în paginile ziarului „Adevărul", aflăm de pe Jurnal.md faptul că Mihai Poalelungi, unul dintre cei cinci magistrați-problemă, și-a retras candidatura de la fotoliul de șef al CSJ.

Potrivit ministrului Justiției, Alexandru Tănase, judecătorul în cauză a adoptat această decizie de îndată ce a aflat că nu va beneficia de susținerea AIE. În aceeași situație se află și Ion Muruianu, de asemenea, înscris printre judecătorii ale căror decizii au fost contestate la CEDO.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite