Revista presei: Record de aspiranţi la funcţia de consilier local în UTA Găgăuzia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa din Republica Moldova relatează despre campania electorală care ia amploare, dar şi despre preocupări mai cotidiene ale moldovenilor, precum nunţile.

12 candidaţi pentru un loc în consiliul municipal Comrat, titrează ziarul Komsomoliskaya Pravda, care susţine că ar fi un record pentru centrul adiministrativ al UTA Găgăuzia.
Totodată ziarul mai anunţă că în competiţia pentru funcţia de primar al oraşului Comrat s-au înscris 7 candidaţi, dintre care nici-unul din partea Partidului Comuniştilor, altădată cel mai infuent partid din regiune.

Prot TV relatează despre apariţia unui nou fals ziar "Timpul Chisinaului", care ar reprezenta o copie fidela a ziarului "Timpul de dimineata".
Publicaţia conţine o serie de materiale pro-Chirtoacă, iar la adresa celorlalţi candidaţi sunt scrise lucruri compromiţătoare. Ziarul-fals are pe prima pagină un interviu cu Dorin Chirtoacă în care apar o multime de critici în adresa lui Victor Bodiu. Alegătorii sunt îndemnaţi să nu-l voteze pe Victor Bodiu, pentru că acesta ar putea autoriza paradele gay.

Încep nunţile la moldoveni, titrează Ştirea Zilei, care estimează costurile suportate pentru aceste festivitaţi.
Astfel la modă sunt rochiile de mireasă de tip spaniol, cu volanaşe şi cu dantelă, iar chiria pe o noapte a unei rochii, este intre 500 si 600 de Euro, iar cei care vor sa o cumpere vor scoate din buzunar intre 800 si 1200 de Euro. La aceste sume se mai adauga de la 50 pana la 120 de Euro pentru pantofii miresei.
Portalul mai estimează şi alte costuri pentru o nuntă care sunt destul de umflate.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite