Revista presei: Cea mai scumpă sticlă de vin prezentată ieri la „Moldexpo“ costă 7.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorii de vin din Republica Moldova și nu numai și-au prezentat cele mai bune produse, ieri, la Târgul de Vin de la „Moldexpo". Cea mai scumpă sticlă de vin expusă a fost un spumant ambalat într-o sticlă de cristal, realizată manual și gravată cu aur de 24 de carate. Prețul: 7.000 de lei, menționează Publika.md. Suplimentar, această sticlă vine la pachet și cu o husă specială, din piele.

La târg au participat producători din 15 state, la nivel mondial. În concursul care a precedat expoziția, vinurile au fost degustate în 34 de probe. Republica Moldova a câștigat nouă dintre acestea, mai precizează Publika.md


Jurnal.md: Medvedev cere pedepsirea corupției

Demers fără precedent în Rusia! Ieri, Președintele Federației Ruse Dmitri Medvedev a trimis spre examinare Dumei de Stat un proiect de lege care vizează sancționarea corupției prin amenzi de o sută de ori mai mari decât valoarea mitei, precizează Jurnal.md.

Conform aceleiași surse, amenzile nu trebuie să depășească, totuși, un plafon echivalent cu 12,5 milioane de euro. Organizația neguvernamentală Transparency International a făcut evaluări constante asupra Rusiei, ca fiind una dintre țările cu cea mai mare rată de corupție din lume.


Ion Sturza nu vrea să fie președinte al Republicii Moldova

Potrivit Unimedia.md, fostul premier al Republicii Moldova nu-i interesat de funcția de șef al statului, precum și nici de o eventuală revenire pe scena politică. „Eu încă nu am scris cererea de adio cu PD.

Însă, eu m-am autoexclus prin faptul că nu am participat la activitatea acestei formațiuni", a spus fostul prim-ministru pentru portalul de știri.

În același context, Ion Sturza și-a făcut cunoscută convingerea potrivit căreia președintele Republicii Moldova nu va fi ales până la următoarele alegeri locale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite