Revista Presei Chişinău: Ieri a fost victoria PLDM, azi PL şi PD au un cuvânt de spus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Votarea în prima lectură a proiectului privind politica fiscală a fost o victorie a PLDM, dar PL și PD au dat de înțeles că în lectura a doua nu va fi foarte simplu. Am putea asista la un fel de revanșă, pentru ca în final, proiectul privind legea fiscală să fie votat, însă fără elementele asupra cărora a insistat PLDM", a declarat analistului politic, Igor Boţan, citat de portalul de ştiri Unimedia.

Vacanţe la preţuri reduse cu 30-40%, doar până la 31 martie, anunţă postul de televiziune Publika TV

„Agenţiile de turism oferă reduceri de până la 40 la sută celor care fac deja rezervări pentru odihna de vară. Oferta, însă, este valabilă doar până pe 31 martie. Operatorii spun că, dacă plătim acum, economisim câteva sute de euro. Rezervarea unei oferte turistice în Turcia, până la data de 31 martie, la un hotel de cinci stele, all inclusive, costă 590 de euro. După această dată va trebui să scoateţi din buzunar cu până la 300 de euro mai mult".

„Ialoveniul scapă de relicvele sovietice", scrie ziarul „Ora locală", din Ialoveni

„În timpul cel mai apropiat monumentul eroilor căzuţi în război instalat în faţa Primăriei Ialoveni îşi va schimba aspectul. Lucrările de reconstrucţie au început la 23 martie a.c. Monumentul va căpăta o altă formă. "Steagurile" sovietice de culoare bordo, care demult nu ne mai reprezintă, vor fi demontate. (...) Va fi un monument al gloriei tuturor eroilor căzuţi pe câmpul de luptă, fără a face o discriminare între unii sau alţi veterani", a spus Gheorghe Caracuian, primarul oraşului Ialoveni, pentru ziariştii de la „Ora locală".

„Pericol de pe Prut", scrie ziarul „Gazeta de Sud", din Comişlia

„Autorităţile raionului Cantemir susţin că inundaţiile, care ar putea avea loc în anul curent, pot fi prevenite. În acest sens, se efectuează lucrări de întărirea digului pe lungimea de 38 km pentru a evita repetarea dezastrului din vara trecută, când apele au distrus circa 3.000 ha de terenuri, şapte case din satele Goteşti şi Ghioltosu, staţiile de pompare şi de desecare din Lunca Prutului. Acum urmează să fie restabilite obiectivele distruse", se arată în articolul citat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite