Revista presei: Un parc de distracţii, deschis în oraşul Bălţi, a stârnit nemulţumirea mai multor părinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un parc de distracţii ambulant, deschis la Bălţi, a trezit nemulţumirea mai multor părinţi
Un parc de distracţii ambulant, deschis la Bălţi, a trezit nemulţumirea mai multor părinţi

Astăzi aflați cum se simte actorul şi regizorul Mihai Volontir la 55 de ani de activitate scenică, ce a stârnit nemulțumirea părinților din orașul Bălți și cine este Miss Universitate.

Un parc de distracţii ambulant, deschis la Bălţi, a trezit nemulţumirea mai multor părinţi, anunță PublikaTV. Părinții spun că instalaţiile nesigure sunt montate chiar pe marginea drumului şi pun în pericol viaţa copiilor. Deşi afirmă că instalaţiile din parc sunt nesigure, unii părinţi spun că îşi aduc aici copiii din lipsă de alternativă şi dau vina pe autorităţile locale.

Tot la PublikaTV aflați cum se simte Mihai Volontir la 55 de ani de activitate scenică. „Emoţii am şi astăzi. Înainte de a ieşi pe scenă îmi fac cruce. Le spun şi tinerilor să procedeze la fel. Nu mă vede nimeni, fac asta când sunt în culise şi abia apoi ies în scenă", spune actorul şi regizorul Mihai Volontir.

La ProTV aflați cine este Miss Universitate. Studentele din Capitală au luptat pentru titlul de Miss Universitate. În total au participat 26 de fete care și-au etalat calitățile fizice și au trecut un test intelectual. Totuși, nu au putut scăpa de stres și emoții, mai ales că în juriu era cunoscutul designer român Cătălin Botezatu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite