Revista presei: Zeci de copii din ţară suferă de boli ce pot fi tratate peste hotare. Ministerul Sănătăţii refuză să-i ajute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copii diagnosticaţi cu boli care nu-şi găsesc leacul în ţară
Copii diagnosticaţi cu boli care nu-şi găsesc leacul în ţară

Şoc şi lacrimi la Străşeni, în Moldova sunt zeci de copii diagnosticaţi cu boli care nu-şi găsesc leacul în ţară sunt doar câteva subiecte de astăzi.

În Moldova sunt zeci de copii diagnosticaţi cu boli care nu-şi găsesc leacul în ţară, anunţă PublikaTV. Medicii refuză, însă, să le prescrie tratament în străinătate. Dacă ar face-o, statul ar trebui să le ofere micuţilor cel puţin o parte din banii necesari pentru tratament. Sună paradoxal, dar se pare că această crudă recomandare vine anume de la Ministerul Sănătăţii. Motivul: nu ajung bani pentru toţi.

Şoc şi lacrimi la Străşeni, anunţă ProTV. Bebeluşul ucis de vaccin, petrecut pe ultimul drum. Rudele, sfâşiate de durere. Zi de doliu în satul Recea, raionul Străşeni. Familia care şi-a pierdut copilul în urma administrării unui vaccin şi-a petrecut bebeluşul pe ultimul drum. Rudele presupun că anume vaccinul a ucis baieţelul în vârstă de doar 4 luni, în timp ce medicii afirmă că preparatul era inofensiv.

„Ne propunem să atragem investitori din Marea Britanie“, a declarat Iulian Fruntaşu pentru ziarul Timpul. Relaţiile bilaterale sunt excelente. La 17 ianuarie curent am marcat douăzeci de ani de la stabilirea relaţiilor moldo-britanice şi consider că potenţialul existent este extrem de promiţător şi în beneficiul ambelor părţi. Mai avem de lucrat asupra dinamizării şi diversificării schimburilor comerciale, asupra creării condiţiilor benefice pentru investitori.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite