Revista presei: Trenuri cu aer condiționat și toalete ecologice în Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi afli cum vor arăta trenurile modernizate din Republica Moldova, cu cât poate fi cumpărat raportul despre exploatarea sexual și prostituție și care sunt simpatizanții lui Putin în regiunea transnistreană.

Călătoria cu trenul va deveni în câteva luni o plăcere, anunță ProTV. Cel putin asta promit autoritățile, care au anunțat că vagoanele vor fi modernizate. Costul proiectului este de zeci de milioane de euro, bani care provin de la Uniunea Europeană și dintr-un împrumut care urmează să fie contractat de la BERD. Vagoanele vor avea scaune confortabile, aer condiționat și toalete moderne.

„Raportul mondial privind exploatarea sexuală" se vinde cu 18 euro, scrie Unimedia. Raportul despre exploatarea sexuală și prostituție, care a scandalizat astăzi internauții din Moldova, este de vânzare. Acesta costă 18 euro. Studiul este disponibil pentru procurare doar sub formă de broșură (cu livrare în termen de mai multe zile), nu și în formă electronică.

Miting în susţinerea lui Putin la Tiraspol, anunță PublikaTV. Prim-ministrul Federaţiei Ruse rus are simpatizanţi în Transnistria. Un miting în susţinerea lui Vladimir Putin la prezidenţiale din Rusia se va desfăşura sâmbăta viitoare, la Tiraspol. Manifestaţia va fi organizată de Partidul „Obnovlenie", condus de Anatoli Kaminski.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite