Revista presei: „Rusia se îndreaptă spre recunoaşterea oficială a Transnistrie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Socor
Vladimir Socor

Chirtoacă prezintă probe în cazul funcţionarilor care vorbesc urât cu cetăţenii, „soluţionarea conflictului dintre Rusia şi Republica Moldova este mai îndepărtată astăzi decât oricând", „Tornadă“ la Bacioi sunt doar câteva subiecte de astăzi.

La Europa Liberă ascultați un interviu cu analistul politic Vladimir Socor. „Soluţionarea conflictului dintre Rusia şi Republica Moldova este mai îndepărtată astăzi decât oricând. Condiţiile sunt mai defavorabile astăzi decât oricând în trecut. ", declară Vladimir Socor. „Toate propunerile făcute de Rogozin în vizita la Tiraspol demonstrează acest lucru: Rusia se îndreaptă spre recunoaşterea oficială, dar de facto a Transnistriei ca entitate separată de Republica Moldova...", a mai spus analistul.

„Chirtoacă prezintă probe în cazul funcţionarilor care vorbesc urât cu cetăţenii" este subiectul de astăzi de la Publika. Indiferenţa unor funcţionari publici depăşeşte uneori limita bunului simţ. Este constatarea primarului Dorin Chirtoacă. Edilul Capitalei a făcut publică o înregistrare în care şeful Secţiei locativ-comunale Botanica i-a închis telefonul în nas unei femei care sunase la Pretură. Ea cerea să fie evacuat gunoiul din curtea blocului, dar a fost certată de funcţionar.

„Tornado" la Bacioi, anunță ProTV. Apariție spectaculoasă pe cerul înnorat. După ploaia puternică din după-amiaza de ieri, locuitorii comunei au fost martorii unui femomen mai puțin obișnuit. Pe cerul înnorat a aparut un vârtej care, la prima vedere, arăta ca o tornadă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite