Revista Presei: La Grădina Zoologică din Chişinău ar urma să apară crocodili, foci, lei de mare şi hippopotami

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi aflați cine este cea mai frumoasă doctoriță, cu ce proiect grandioase vine edilul Capitalei și cât de liberă este presa din Moldova.

După ce planurile edilului Capitalei cu delfini din lacul Valea Morilor au eşuat, autorităţile ne promit un alt proiect grandiose, anunță Prime. În cel mult două săptămâni la Grădina Zoologică din Chişinău ar urma să apară crocodili, foci, lei de mare şi hipopotami. Mai mult. Animalele nu vor fi plasate în cuşti sau acvarii speciale, dar vor fi urmărite pe o scenă, în cadrul unui show artistic.

La Publika vedeți cum arată cele mai frumoase doctoriţe. Eleganţă, originalitate şi inteligenţă. Acestea sunt doar câteva calităţi de care au avut nevoie cele 10 concurente care au luptat pentru titlul de Miss USMF 2012. Competiţia a avut loc aseară, într-un club din Capitală. Tinerele studente de la Universitatea de Medicină şi-au pus în valoare capacităţile la cele trei probe: tema de acasă, testul de inteligenţă şi prezentarea rochiilor de mireasă.

Astăzi de ziua internaţională a libertăţii presei, la Europa Liberă ascultați un interviu cu prof. Ludmila Andronic, președinta Consiliului de presă din Chișinău. „Presa între senzațional și informații de real interes public".

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite