Revista presei: Moldovenii în internet: harnici şi primitori sau beţivi şi depravaţi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filmele spectaculoase de pe youtube atrag foarte multa lume
Filmele spectaculoase de pe youtube atrag foarte multa lume

Pedepsele pentru infracţiunile sexuale ar putea fi înăsprite, un copil de 12 ani din Căuşeni a ajuns la spital, povestea a 8 copii din Leova care fac zilnic cate 8 km până în satul vecin sunt doar câteva subiecte de astăzi.

„Moldevenii în internet: harnici şi primitori sau beţivi şi depravaţi?"- este subiectul pe care îl găsiți la PrimeTV. Moldovenii se cred o națiune harnică şi primitoare. În mare parte este adevărat. La nivel de persoane fizice sau grupuri de persoane,care formează familii sănătoase și harnice. Dar,efectele realizării în practică a acestor calități se lasă așteptate la nivel de națiune.Unde mai pui,că ne joacă festa și internetul.

Un alt subiect pe care îl puteți vedea la PrimeTV este despre un copil de 12 ani din Căuşeni a ajuns la spital din cauza tatălui său vitreg.Un copil de 12 ani a ajuns la spital cu faţa desfigurată şi cu mâinle rupte după ce a fost bătut fără milă de tatăl său vitreg. Incidentul s-a petrecut într-o familie din Căuşeni. Bărbatul spune că s-a înfuriat pe fiul său pentru că i-a vorbit urât. Băiatul a fost transportat la spital cu dureri insuportabile.

„Pedepsele pentru infracţiunile sexuale ar putea fi înăsprite", anunță PublikaTV. Comisia Juridică va examina astăzi, un proiect de lege, propus de Ministerul Afacerilor Interne, care cere sancţiuni cu închisoare pe un termen de până la 8 ani pentru întreţinerea relaţiilor sexuale cu un minor. Legislaţia actuală prevede doar 5 ani de puşcărie.

„La școală... cu căruța. Povestea a 8 copii din Leova care fac zilnic cate 8 km până în satul vecin", relatează ProTV. Se duc la școală cu...căruța. Este vorba despre cei opt copii de la Pitești, Leova care sunt transportați la școalș și la grădiniță cu o trăsură improvizată. Și asta pentru că primaria nu are bani să cumpere o mașină. Chiar și așa, părinții sunt multumiți că nu trebuie să își trimită copiii pe jos - câte patru kilometri într-o singură direcție, până în satul vecin.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite