Revista presei: Iurie Roșca a fost scuipat de o femeie în timpul protestului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia s-a apropiat de scenă strigând „Iuda“ și l-a scuipat la Roșca
Femeia s-a apropiat de scenă strigând „Iuda“ și l-a scuipat la Roșca

Ce cadouri puteţi face bărbaţilor pe 23 februarie, soldat bătut cu scaunul în cap, de ce e frig şi întuneric în Republica Moldova, Iurie Roșca a fost scuipat de o femeie sunt doar câteva subiecte de astăzi.

Iurie Roșca, unul dintre liderii CACD, a fost scuipat de o femeie, în timpul mitingului din Piața Marii Adunări Naționale, din 19 februarie, anunță hotnews.md. Femeia s-a apropiat de scenă strigând „Iuda" și l-a scuipat pe Roșca, chair dacă paza încerca s-o îndepărteze de la fostul lider PPCD.

La PublikaTV aflați ce cadouri puteţi face bărbaţilor pe 23 februarie. 23 februarie nu este o sărbătoare oficială în Republica Moldova, dar se pare că mai multă lume continuă să o sărbătorească. Astfel cele mai solicitate cadouri pentru bărbaţi sunt ceasurile, parfumurile, cravatele, centurile şi butonierele.

Un soldat a ajuns la spital după ce un camarad i-a spart capul. El spune ca a fost lovit pentru că nu a spalat WC-ul cand acesta i-a ordonat, anunță ProTV. Mama Băiatului cere Ministrului Apărării să se implice pentru a preveni astfel de cazuri. De cealaltă parte, ministerul afirmă ca regretă incidentul și că il va investiga în paralel cu procurorii militari.

„De ce e frig şi întuneric în R. Moldova?", se întreabă jurnaliștii de la ziarul Timpul. Specialiştii sunt convinşi că moldovenii se pot încălzi cu resursele proprii. Moldova este dependentă de importul de energie, în timp ce tone de produse regenerabile sunt aruncate în vânt, iar proiectele cercetătorilor moldoveni stau în arhivă şi aşteaptă „un minister al Industriei" sau „o lege sănătoasă", adoptată de Parlament.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite