Revista presei: În lux spre Europa. Vezi cum arată trenul ultramodern care face legatura între Ungheni şi Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trenul care merge spre Iaşi
Trenul care merge spre Iaşi

Ce va fi la modă în sezonul de primăvara-vară al acestui an, Europa pe şine la Ungheni, sfaturi pentru noul preşedinte sunt doar câteva subiecte de astăzi.

Europa pe şine la Ungheni, anunţă ProTV. Locuitorii din acest oraş circulă acum până la Iaşi cu un tren modern de toată frumuseţea. Deşi trenul are aproape 10 ani cele două vagoane sunt mult mai bune decât cele vechi care circulau până acum. Călătorii spun că aşa se simt mai europeni, iar unii merg în ţara vecină doar pentru a testa luxul din tren.

Ce va fi la modă în sezonul de primăvara-vară al acestui an, aflaţi la PublikaTV. Primăvara începe, pentru majoritatea femeilor, în saloanele de înfrumuseţare sau cu răsfoirea unei reviste despre noile tendinţe în materie de modă. Caracteristice pentru primăvara-vara acestui an sunt unghiile scurte, pătrate sau uşor ovale, spun specialiştii. De asemenea, în vogă vor fi buclele şi bretonul. Iar conturul ochilor în machiaj nu trebuie să lipsească.

La Europa Liberă ascultaţi sfaturi pentru noul preşedinte. În Moldova subiectul politic al zilei este... ca de aproape 3 ani încoace... candidatul la preşedinţie. Valentina Ursu a stat de vorbă cu fermierul Gheorghe Sârbu din Oneşti, raionul Hânceşti, despre acest subiect. Fermierul Gheorghe Sârbu: „De nu va fi ales preşedintele, parlamentarii vor fi pedepsiţi cu un vot de neîncredere, dacă vor fi alegeri anticipate".

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite