Revista presei: Educație cu bâta. Un profesor își înjura elevii și îi amenință cu moartea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fondul Rutier a crescut cu peste un miliard de lei faţă de anul 2009, societatea civilă moldovenească este un câmp de competiţie, dependentă de granturi internaţionale, posturile de pacificatori au consolidat regimul separatist sunt doar câteva subiecte de astăzi.

Imagini scandaloase au apărut în urmă cu cateva ore pe internet, anunță ProTV. Un profesor aparent din Republica Moldova încearcă să-și educe elevii într-un mod mai puțin ortodox. Cu o bâta în mână, acesta îi injură, și mai mult ca atât, îi amenință cu moartea.

În 2012, Fondul Rutier a crescut cu peste un miliard de lei faţă de anul 2009 este subiectul pe care ăl găsiți la Publika TV. În ultimii trei ani, Fondul Rutier a crescut constant şi este acum de 1,2 miliarde de lei sau cu aproape un miliard de lei mai mare decât în 2009. Oficiali de la Ministerul Transporturilor spun că alocarea unor sume mai mari a permis îmbunătăţirea considerabilă a stării drumurilor naţionale.

Societatea civilă moldovenească este un câmp de competiţie, dependentă de granturi internaţionale, mai anunță Publika TV. Societatea civilă din Republica Moldova nu este prea îndrăzneaţă, dar este în devenire. Acestea sunt doar câteva din ideile expuse de invitaţii emisiunii Fabrika, cu privire la calitatea societăţii civile în ţara noastră.

Posturile de pacificatori au consolidat regimul separatist, scrie Timpul. Autorităţile moldovene spun că militarii transnistreni au reinstalat unilateral mai multe blocuri de beton la postul de lângă Vadul lui Vodă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite