Revista presei: Cercetător german: „Moldova ar trebui să insiste asupra dreptului ei de a se implica în felul în care Rusia ajută regiunea transnistreană“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Formula privind alegerea Preşedintelui trebuie găsită de cei 62 de deputaţi necomunişti",„Rusia nu are interes ca Transnistria să devină independentă, altfel ar fi recunoscut-o demult" sunt doar câteva declarații de astăzi.

La Europa Liberă ascultați un interviu cu Cercetătoarea de la Berlin Anneli Ute Gabanyi care vorbește despre schimbarea puterii de la Tiraspol, şansele reglementării transnistrene şi incidentul tragic de la Vadul lui Vodă.

Fără carne, peşte şi lactate. De cinci zile aceste produse lipsesc din meniul micuţilor din grădiniţele sectorului Râşcani al Capitalei, anunță Publika TV. De aproape o săptămână copiii de la grădiniţa 108 din Capitală sunt hrăniţi doar cu supă de legume şi terci. Fregiderele din această grădiniţă sunt practic goale.

La Vocea Basarabiei ascultați un interviu cu Vlad Filat. lider al PLDM, a povestit cum vede el depăşirea crizei legate de alegerea Preşedintelui, despre intenţia sa de a continua demersurile privind sancţionarea vinovaţilor în atacul de raider asupra sistemului bancar, despre necesitatea remanierilor guvernamentale, despre interesul pe care-l are faţă de funcţia de Preşedinte etc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite