Gheorghe Ciocan, rectorul USM: „Tudor Arnăut a fost un om sfânt"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tudor Arnăut ocupa poziția de prorector al Universității de Stat a Moldovei încă din 2010. Rectorul USM a mai precizat faptul că vestea despre tragica întâmplare i-a fost confirmată chiar de fiica prorectorului Arnăut, și ea implicată în accidentul rutier.

Rectorul Universității de Stat a Moldovei este în stare de șoc după moartea subită a prorectorului Tudor Arnăut, de noaptea trecută.

„Joi a fost ultima dată când m-am întâlnit cu Tudor Arnăut. Chiar primisem confirmarea pentru 15 tone de ciment de care avem nevoie de la o companie și îi comunicasem vestea. Tot joi am mers împreună la Muzeul de Științe ale Naturii pe care vroiam să îl reparăm integral. Chiar vineri dimineața m-am gândit la dânsul. Încă nu-mi vine să cred că a murit în accident. A fost un om sfânt", mărturisește rectorul Gheorghe Ciocan.

TRAGEDIE DE PAȘTELE BLAJINILOR Prorectorul USM Tudor Arnăut a murit în accidentul rutier de la Cantemir

Tudor Arnăut ocupa poziția de prorector al Universității de Stat a Moldovei încă din 2010. Rectorul USM a mai precizat faptul că vestea despre tragica întâmplare i-a fost confirmată chiar de fiica prorectorului Arnăut, și ea implicată în accident și internată la spitalul raional din Cantemir.

În luna iunie, prorectorul Tudor Arnăut urma să-și susțină teza de doctor habilitat în istorie.

TRAGEDIE DE PAȘTELE BLAJINILOR Doi morți și 10 răniți în cel mai grav accident rutier din acest weekend. Doi dintre răniți sunt copii

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite