REVISTA PRESEI Condiţii de asigurare mai bune pentru şoferi. Parlamentul va examina un proiect de lege care prevede achitarea daunelor indiferent de uzura maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă maşina asigurată va avea de suferit în urma unui accident de circulaţie, proprietarul va putea miza pe o reparaţie completă din contul companiei asiguratoare.

În prezent, asiguratorii aplică un coeficient de uzură pentru fiecare maşină care nimereşte în accident. Dacă deputaţii vor modifica legislaţia, după accidente, şoferii vor primi despăgubiri care vor acoperi integral costul reparaţiei, indiferent de gradul de uzură al pieselor de schimb. Aceste prevederi urmau să intre în vigoare încă în 2008, însă atunci companiile de asigurări au primit un termen de graţie de cinci ani, scrie publika.md.

Impact fatal. Un barbat a murit dupa ce a lovit frontal un automobil ce venea din sens opus

Doua automobile de model Vaz s-au lovit frontal ieri seara, la Şoldăneşti. Unul dintre şoferi a murit pe loc, iar cel de-al doilea a fost transportat la spital, informează PRO tv.

Potrivit politiei, accidentul s-a produs pe traseul Bălţi-Râbniţa. Şoferul uneia dintre maşini a pierdut controlul asupra volanului şi s-a ciocnit frontal cu celălalt automobil.

Sucuri expirate pentru copii într-o grădiniţă din Capitală

Alertă la o grădiniţă din Capitală! Sănătatea a 300 de copii este pusă în pericol de angajaţii, care servesc micuţii cu sucuri cu termenul de valabilitate expirat, potrivit jurnal.md.

Descoperirea a fost făcută de mama unui copil. Femeia a alertat imediat responsabilii de la Direcţia educaţie a Primăriei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite