REVISTA PRESEI Vrei o croazieră de vis pe Costa Concordia? În Moldova mai poţi rezerva bilete!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă vă doriţi o croazieră de vis pe vasul Costa Concordia, vă puteţi rezerva bilete din Republica Moldova, anunţă PRO TV. Şi asta chiar dacă nava e demult scufundată în Marea Mediterană.

Acesta nu este un motiv care să împiedice agenţiile moldoveneşti de turism să renunţe la această ofertă. Mai mult, consultanţii firmelor i-au asigurat pe reporterii Pro TV că o călătorie pe acest vas nu prezintă niciun pericol.

Publika TV informează că gerul din ultimele zile le dă bătăi de cap celor care circulă cu transportul public din Capitală. Deşi mai bine de o treime din parcul de troleibuze a fost reînnoit în această vară, prin cele vechi suflă vântul, iar sobele, în unele cazuri, nici măcar nu funcţionează. În aceste condiţii, călătoria devine un adevărat test de rezistenţă pentru pasageri.

Aleşii poporului chiulesc mai des decât elevii, este concluzia celor de la Jurnal TV care fac trimitere la un raport al Asociaţiei pentru Democraţie Participativă ADEPT. Liderul comuniştilor Vladimir Voronin este lider şi la capitolul absenţelor nemotivate de la şedinţele Parlamentului. În timp ce unii lipsesc, alţii vin dar nu înaintează nicio iniţiativă legislativă. Printre aceştia - prim-vicepreşedintele Parlamentului Vlad Plahotniuc şi deputatul neafiliat Igor Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite