REVISTA PRESEI Voronin și Roșca, acționați în judecată de Pasat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vladimir Voronin și Iurie Roșca au fost acționați în judecată de către fostul ministru al Apărării, Valeriu Pasat, care pretinde că cei doi i-au lezat onoarea şi demnitatea.

Într-un comunicat de presă se menționează că în perioada februarie 2005 - mai 2006, în privința lui Valeriu Pasat au fost pornite câteva cauze penale în care a fost acuzat de uzurparea puterii în stat, contrabandă cu arme de foc şi muniții, cauzarea de daune intereselor publice. În aceeași perioadă Iurie Roşca, care era președinte al PPCD, a declarat că Pasat a pus la cale uciderea sa, scrie jurnal.md.

FMI nu crede nici în propriile prognoze

Directorul Fondului Monetar Internațional, Christine Lagarde, consideră că FMI-ul, ar putea să-și mai revadă încă o dată previziunile sale privind economia și să stabilească noi praguri însă cu indici mult mai scăzuți, potrivit Moldova.org.

Asta, pe lângă diminuarea prognozelor pe care le-a făcut Lagarde în septembrie anul curent.

"În orice caz, creşterea economică a scăzut în comparaţie cu ceea ce am spus mai devreme," - a spus şeful FMI. Ea a menţionat că în cazul în care aceste previziuni sunt revizuite,cel mai probabil schimbarea se produce cu tendințe de scădere.

Medicul personal al lui Michael Jackson a fost găsit vinovat pentru moartea artistului

Medicul Conrad Murray riscă să fie condamnat la patru ani de închisoare pentru omor involuntar. Judecătorul urmează să anunţe sentinţa pe 29 noiembrie, potrivit publika.md.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite