REVISTA PRESEI „Vladimir Voronin este cel mai talentat politician din Moldova“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai talentat politician din Moldova este liderul PCRM, Vladimir Voronin. De această părere este analistul politic Igor Boţan, opinie pe care și-a expus-o în emisiunea Fabrika de la Publika TV, unde mai mulți au discutat despre imaginea politicienilor.

„Cel mai talentat politician din Republica Moldova este Vladimir Voronin. Are charismă, poate comunica. Ştiu că îmi vor sări mulţi în cap, dar am ajuns la această concluzie în 2001, când am văzut clipurile foarte simple, în care liderul PCRM se indigna de foştii guvernanţi", a declarat analistul Igor Boţan.

Toţi experţii prezenți la Fabrika au căzut însă, de acord, că Vladimir Voronin şi-a creat imaginea pe cont propriu, iar în spatele lui nu stă nicio echipă de specialişti în PR.

Pro TV anunță că un grup de arheologi a pornit în căutarea satelor moldovenești, care au dispărut cu mii de ani în urmă. După ce au făcut fotografii din cosmos, cerecetătorii au descoperit că pe un teren din raionul Drochia, unde acum crește grâu, cândva a existat o localitate. Așa că au început să sape insistent, sperând că vor găsi acolo dovezi prețioase despre lumea antică.

Un bărbat din Anenii Noi şi-a înjunghiat cumnata fără milă pentru că...o plăcea, potrivit Jurnal TV. "Dacă nu poţi fi a mea, nu vei fi a nimănui", s-a gândit îndrăgostitul şi i-a înfipt cuţitul de bucătărie în spate. Acum gelozia il va costă.Totul s-a întâmplat după ce, împreună cu nişte vecini, cei doi au consumat alcool. Femeia spune că fratele soţului îi făcea avansuri de ceva vreme. Ea, însă, nu i-a dat nici un motiv să creadă că ar putea-o interesa. Medicii spun că femeia a avut mare noroc că rana nu a fost adâncă. Cumnatul îndrăgostit a fugit de la locul faptei. Acum toată poliţia din Anenii Noi este pe urmele lui.

Într-un interviu acordat pentru Timpul, Mircea Druc, ultimul premier al Moldovei sovietice şi ultimul lider al Frontului Popular de până la Iurie Roşca, relatează cum a fost demis după ce a refuzat să vândă hotelul CC, cum agrarienii au modificat Constituţia ca să scape de el, cum se falsificau alegerile în România în 1992, cum a încercat să intre în KGB, de ce a scris în cererea de reabilitare la PCUS că a fost şi va rămâne comunist.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite