REVISTA PRESEI Vladimir Voronin: „Nu ne împingeți în cușcă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Voronin
Vladimir Voronin

Președintele Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, este împotriva inițiativei președintelui Nicolae Timofti de a adopta o lege a Opoziției. Declaraţia a fost făcută de fostul şef al statului la o emisiune de la postul TV7.

„Nu avem nevoie de o lege a Opoziției. Nu ne împingeți pe noi în cușcă, nu ne trebuie nouă cușcă! Astăzi suntem noi în Opoziție, mâine ei", a declarat liderul PCRM la TV7, citat de portalul Unimedia.

Ceremonia de învestire a preşedintelui a costat circa jumătate de million de lei, potrivit site-ului inprofunzime.md. Ministerul Finanţelor a alocat pentru festivitate 456.000 de lei din fondul de rezervă al Guvernului.

Invitaţii emisiunii Fabrika de la Publika TV consideră că apropierea dintre Vlad Filat şi Vladimir Plahotniuc, din ultima perioadă, nu poate garanta ridicarea eficienţei actului de guvernare. Şi asta pentru că liderul PL, Mihai Ghimpu, deţine cele mai bănoase ministere şi instituţii de stat.

Jurnal TV anunţă că, în timp ce unii moldoveni nu au bani de pâine, Guvernul a decis majorarea salariilor pentru unii demnitari. De exemplu, leafa preşedintelui Parlamentului va creşte cu aproape trei mii de lei, iar venitul primarului capitalei cu două mii de lei.

Ministrul Protecţiei sociale susţine că este vorba despre un salariu fix care nu va mai fi îngroşat cu sporuri şi premii. Prevederile se conţin într-un proiect de lege aprobat de cabinetul de miniştri.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite