REVISTA PRESEI Vinificatorul moldovean care a câştigat mai multe premii pentru cel mai bun vin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La cei aproape 70 de ani ai săi, Mihai Gaşper a mărturisit pentru Publika TV că, mai bine de jumătate din viaţă, şi-a dedicat-o producerii vinului de calitate. Şi nu este un vin oarecare, ci unul care i-a adus mai multe premii pentru cel mai bun vin autohton.

Bărbatul deţine 25 de ari de viţă de vie, iar din roada pe care o adună în fiecare toamnă produce în jur de 2.000-2.500 de litri de vin, mai informează Publika TV. El are şi un beci de 800 de metri pătraţi, în care îşi depozitează producţia.

Pro TV continuă să relateze despre omorul din Orhei. Cel de-al doilea suspect reținut pentru crimă se declară nevinovat. Acesta este polițist de profesie și se prespune că el ar fi fixat întâlnirea lângă resturantul Doi Haiduci, unde s-a produs crima. Avocatul său spune că procurorii l-au reținut fără a avea probe.

Potrivit Jurnal TV, Republica Moldova se plasează pe locul 115 la capitolul libertatea presei făcând referire la noul clasament realizat de Freedom House pentru 2011. Vecinii noştri români sunt cu 28 de poziţii în faţa noastră.

Ziarul Timpul scrie despre studenţii de la Colegiul de Transporturi care şi-au propus să facă din două maşini de marca „Volga", trecute de prima tinereţe, o limuzină modernă, decapotabilă. În ultimii trei ani, elevii de la cercul automobilistic au reuşit deja să restaureze patru maşini uzate, iar în curând vor demara lucrările la cea de-a cincea - un „Rosengart" de 73 de ani.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite