REVISTA PRESEI Un polițist a fost umplut de sânge la Bulboaca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură Pro TV
Captură Pro TV

Un poliţist a fost bătut cu sălbăticie la Bulboaca, anunţă Pro TV. Bărbatul se afla în afara orelor de lucru, într-un bar din localitate, când mai mulţi indivizi l-au atacat şi l-au bătut. Tânărul povesteşte că agresorii au început să-l lovească şi mai dur când au aflat că este poliţist.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara la Bulboaca, mai scrie Pro TV. Stanislav Rotari povesteşte că se afla împreună cu iubita lui şi câţiva prieteni la barul din localitate când nişte indivizi au început să-i vorbească urat iubitei sale. El i-a luat apărarea, fapt pentru care a fost luat la pumni de 6 indivizi.

Liderii Alianţei de guvernare se reunesc din nou în şedinţa Consiliului, comunică Publika TV. Organizarea unui scrutin prezidenţial repetat este principalul subiect de discuţii în cadrul Consiliului Alianţei de guvernare. Membrii coaliţiei ar putea să se întrunească astăzi în şedinţă pentru a discuta despre candidatura la funcţia de preşedinte al ţării.

Jurnal de Chişinău scrie că următoarele alegeri prezidenţiale în Parlamentul Republicii Moldova vor avea loc până la 15 ianuarie 2012. Citaţi de Jurnal de Chişinău, comentatorii politici spun că AIE nu va reuşi să identifice o candidatură apartinică care să fie agreată de toate componentele alianţei, că, dacă Marian Lupu va merge iarăşi la alegeri din partea AIE, se va repeta scenariul din 16 decembrie şi că Vlad Filat ar putea fi noul candidat la funcţia de şef al statului.

Jurnal TV informează că riscăm să rămânem fără Gara de Nord! Toţi angajaţii autogării pot să se pomenească în stradă chiar în ajun de Anul Nou. Şi asta pentru că întreprinderea nu poate să plătească un credit încheiat în urmă cu şase ani.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite